Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

شبکه العالم امشب مستند « مجزره التنومه» روایتی از اقدامات وحشیانه آل سعود را بر روی آنتن می برد.

به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، مستند « مجزره التنومه» شبکه العالم به واقعه کشتار و قتل عام حجاج یمنی در سال 1923 میلادی می پردازد.

این مستند سعی دارد زوایای مختلف اقدام خاندان سعودی در کشتار مردم مسلمان و مظلوم و بی دفاع یمن را در سال 1923 در منطقه التنومه به دست عربستان سعودی به تصویر بکشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مستند محصول سال 2018 شبکه العالم بوده و در یمن تولید شده است.

در سال 1923 ، نظامیان رژیم آل سعود در اقدامی وحشیانه، زائران مسلمان یمنی را که به قصد انجام مراسم حج و زیارت خانه خدا، رهسپار مکه مکرمه بودند به طرز وحشیانه ای قتل عام کرد.

روستای التنومه از توابع استان صنعاء در کشور یمن و منطقه ای حائل میان کشور یمن و عربستان است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: روابط عمومی رسانه قتل مسلمان یمن عربستان سعودی عربستان رسانه ملی روابط عمومی عربستان سعودی مسلمان یمن پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۴۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش سازمان حقوق بشری از جنایت‌های رژیم صهیونیستی در رفح

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه با اشاره به جنایت‌های جدید رژیم صهیونیستی در رفح نسبت به پیامدهای این امر هشدار داد.

به گزارش ایسنا، دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه در بیانیه‌ای تاکید کرد: دو روز بعد از آغاز کوچ اجباری مردم رفح توسط ارتش رژیم صهیونیستی و حمله زمینی به گذرگاه این شهر و تعطیلی آن، هشدار فاجعه انسانی خطرناک و چندجانبه در رفح آغاز شد. سیطره ارتش اشغالگر بر گذرگاه رفح و ممانعت از ورود کمک‌های انسانی از طریق این گذرگاه و همچنین گذرگاه کرم ابوسالم فاجعه قحطی و عمیق شدن بحران انسانی و غذایی را گسترده‌تر می‌کند. ممانعت از سفر مردم از طریق گذرگاه رفح به معنای بریدن تنها شاهرگ حیاتی ساکنان غزه و محرومیت مردم از حق جا به جایی و فرصت نجات از نسل‌کشی است. این امر همچنین به معنای محرومیت بیماران و مجروحان از حق درمان خارج از غزه است و با توجه به نبود امکانات پزشکی و درمانی در پی جنایت‌های اسرائیل احتمال مرگ این بیماران و مجروحان بیشتر می‌شود.

طبق گزارش مرکز رسانه‌ای فلسطین، این سازمان حقوق بشری تاکید کرد: رفح مرکز فعالیت‌های امدادی و انسانی به شمار می‌رود و کمک‌های انسانی نجات‌بخش از همین نقطه وارد می‌شود و ده‌ها سازمان امدادی کمک‌های خود به غیرنظامیان از جمله آب، غذا و دارو را در همین منطقه ذخیره کرده‌اند. بنابراین حمله به رفح منجر به قحطی و انتشار بیماری‌های گسترده می‌شود.

در این بیانیه آمده است: هزاران آواره در رفح تلاش می‌کنند که به منطقه مواصی در خان‌یونس بروند و جنگنده‌ها و تانک‌های صهیونیستی آن‌ها را به شدت بمباران می‌کنند و همین امر منجر شد که طی 48 ساعت گذشته 52 فلسطینی از جمله 17 کودک و 14 زن شهید شوند و 18 منزل مسکونی نیز ویران شد. به دلیل دستور کوچ اجباری جدید، بیمارستان ابویوسف النجار که بیمارستان مرکزی رفح است و یک مرکز درمانی دیگر تخلیه شد و این امر پیامدهای خطرناکی به همراه خواهد داشت.

این سازمان آورده است: در نتیجه حمله رژیم صهیونیستی به شرق رفح پمپاژ آب متوقف شده و بسیاری از مواد غذایی در دسترس نیست و همین امر منجر به بحران قحطی می‌شود. کوچ اجباری صدها هزار غیرنظامی فلسطینی لزوما به معنای رفتن آن ها به مناطق امن نیست زیرا در ساعات گذشته مناطق متعددی در خان‌یونس و دیرالبلح که مناطق امن اعلام شده بودند، توسط رژیم اشغالگر بمباران شدند. اکنون در منطقه المواصی که طول آن 13 و عرض آن یک کیلومتر است بیش از 400 هزار نفر حضور دارند، این منطقه علیرغم اینکه امکانات لازم را ندارد همواره از سوی رژیم صهیونیستی بمباران می‌شود.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: با گذشت 215 روز از جنایت نسل‌کشی های مداوم در غزه، اسرائیل به دنبال حمله گسترده دیگر در رفح است و به سرنوشت صدها هزار غیرنظامی و آواره که بعد از اعلام منطقه امن به آن پناه آورده‌اند هیچ اهمیتی نمی‌دهد. با توجه به تعداد بالای ساکنان در این منطقه کشتاری بزرگ رخ خواهد داد و نگرانی‌هایی نسبت به سناریوی کوچ اجباری جدید به خارج از نوار غزه وجود دارد.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه همچنین تاکید کرد: از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که برای توقف حمله نظامی به رفح و توقف جنایت نسل‌کشی توسط اسرائیلی که از هفت ماه پیش درحال رخ دادن است به‌طور فوری و قاطع ورود کند و با افزایش فشارها به اسرائیل این رژیم را مجبور کند تا به قوانین بین‌المللی و احکام دیوان بین‌المللی دادگستری برای محافظت از غیرنظامیان در غزه پایبند باشد.

پیش از این سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرد: حمله به رفح پیامدهای فاجعه‌باری برای بیش از یک میلیون فلسطینی خواهد داشت و آسیب به سیستم پزشکی را افزایش خواهد داد. بیمارستان‌های میدانی یا تأسیسات جایگزین نمی‌توانند با افزایش شدید مجروحان تعامل کنند.

این سازمان اعلام کرد: ارائه کمک‌های پزشکی و انسانی به مردم غزه اکنون چالش بزرگی است.

حمله ارتش رژیم صهیونیستی به شرق رفح با مقاومت شدید گروه‌های فلسطینی روبرو شده است.

طی ساعات گذشته بیمارستان ابویوسف النجار در شرق رفح به دلیل حمله شدید رژیم اشغالگر به اطراف بیمارستان و مناطق شرقی تخلیه شد.

همچنین منابع پزشکی فلسطینی اعلام کردند ۳۵ شهید و ۱۲۹ زخمی ظرف ۲۴ ساعت گذشته به بیمارستان الکویت در رفح منتقل شدند.

انتهای پیام



 

دیگر خبرها

  • مستند «الکافی» نمایانگر سرگذشت مهم‌ترین کتاب حدیث شیعه در گذر تاریخ است
  • تولید ۲۰۰ مستند از برنامه‌های بسیج و سپاه
  • گزارش سازمان حقوق بشری از جنایت‌های رژیم صهیونیستی در رفح
  • دختربچه ۱۰ ساله همبازی‌اش را سلاخی کرد | کشف فیلم‌های خشن و جنایی در موبایل دختربچه قاتل
  • عرضه روایت مستند کودکی حاج قاسم در نمایشگاه کتاب
  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • مناظره آتشین آمریکایی‌ها و سعودی‌ها درباره ایران در شبکه اسرائیلی!
  • گوشته زمین آنقدر داغ است که صفحات پوسته زمین بر آن شناورند!
  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید